Тепла та кольорова Осінь в горах

Минулого року, восени, видався чудовий, теплий та погожий тиждень, яким ми вирішили активно скористатись поїхавши в гори невеликою групою.

    
За весь маршрут зустріли всього декілька людей, що дало змогу відчути себе в справжній дикій природі, у величі простору гір та осіннього високого неба! Окрім акварельно розмальованих листочків на деревах, яскравих сходів та заходів Сонця, запаху теплого вітру, смаку ягід, залишилось ще багато-багато спогадів.

 

  

  

 

День, як завжди в таку пору розпочинався та закінчувався тим що ти одягаєш весь одяг, який є в рюкзаку, а блище до обіду вже перевдягаєшся в шорти і футболку, та ще маєш змогу поплавати в не зовсім охолонувшому озері.

За якийсь час до того, як ми прийшли на озеро, там знімали кіно, та залишили багато декорацій, будинки, паркани, лавки, сіно, дрова… І, звісно, промайнула думка: « А, якби, у нас були такі місця для культурного відпочинку, це було б на краще?»  Можливо, стало би більше туристів, а можливо, такі гарні гірські краєвиди, перетворилися б у щось звичайне та буденне, для багатьох…

Наша подорож по цих плюшевих, кольорових, гірських килимах продовжувалась. Постійно присутня та вражаюча краса пейзажів, в оточенні якої ми перебували, відволікала нас від втоми пройдених кілометрів.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

 

Теплі спогади, хороша та весела компанія, смачна їжа, заняття йогою без підлоги жодних стін та неба замість стелі, пейзажі, від яких розбігаються очі – це все те, що супроводжувало нас, та залишилось після подорожі!

  
Як тільки ми спустились та сіли у поїзд , одразу почався дощ, а уже через два дні Осінь в горах у 2018 році закінчилась, пішов сніг!

326 views

3 thoughts on “Тепла та кольорова Осінь в горах

  1. Свобода-цінне відчуття,яке не зловити у містах.
    В першу чергу, свобода від непотрібних речей,неважливих розмов,лишніх дій.
    Коли стоїш на вершині ,час ніби зупиняється,саме там, ти не переймаєшся лишнім .Ти тут і зараз.
    Вдихаєш гірське повітря,спостерігаєш за хмарами ,відтінками та лініями ,
    не буденно-міських картинок, а справжньої краси _матінки природи.
    У таких місцях ти починаєш змінюватися,починаєш по-справжньому відчувати.
    Ті хто не подорожують,не ходять у піші походи,думають і говорять:
    -о, така краса-це їм повезло з погодою,
    -о, такі вершини-певно взійшли на них за 15 хв,то ж молоді.
    Насправді не все так легко,як би можна було уявити
    але і не все так тяжко, як може накрутити розум.
    Погода буває різною,рюкзак -це кухня,спальня,гардеробна (усе за спиною).
    У чому ж кайф,коли так важко йти та підійматися вгору ?
    Відповідь на це питання в кожного своя,
    і для того щоб зрозуміти-потрібно спробувати.
    Не важливо скільки вам років,де ви працюєте,скільки дітей чи онуків,важливі ви самі,якщо прагнете чогось більшого,хочете щось змінити,не полінуйтеся потрапити в підготовчі походи,перевірити себе,можливо це змінить ваше уявлення про ЖИТТЯ!
    Про розуміння свободи у вашому житті!

  2. Люблю я такі унікальні подорожі, коли відкриваються багатогранність одних і тих самих місць, їхня велич зовсім з іншого ракурсу, ніби ти і був тут, а насправді ні, трошки в сторону і це вже зовсім інші краєвиди і пейзажі. З тобою поруч прості люди, але підготовлені, в іншому випадку саме сюди, саме з Тарасом Мирославовичем не потрапити ніяк:) І від цієї дружньої атмосфери і втома, яка присутня переноситься легше і набагато більше можливостей побачити щось унікальне навіть в здавалось би в простому, але як по іншому? коли тебе вчили дивитись, готували до того щоб ти зміг сюди потрапити і мати змогу ще на щось поглянути:) У мене все складалось проти цієї поїздки, але потрапивши сюди, ти розумієш, що для тебе важливе в цьому житті, а що ні, на що потрібно витрачати свій час, а на що можна і забити. Завдяки таким подорожам ніби проводиться аналіз, в якому напрямку ти рухаєшся, тим який вибрав сам, чи все таки десь тобі щось навязали і повели в сторону? Дуже дякую Тарасу Мирославовичу, за те що створена така система, коли абсолютно кожен може потрапити в такі місця, на Волині,в Карпатах, в інших країнах,і не просто заплативши гроші і ти їдеш:)

Добавить комментарий