Йога у Луцьку. Семінар 670 рівня — 3 дні — 78 км.

Три сонячних дні поза межами міста,без повсякденних картин: робота,дім,шум,машини,пил,багатоповерхівки — сірі будні.
Іноді ви не помічаєте як змінються пори року.Коли яскраве, насичене сонцем, літо переходить в золоту осінь а далі, уже дощова осінь, переходить у зиму,а от після зимової сплячки земля прокидається ,трава починає зеленіти,квіти розпускаються,прилітають птахи.Не відчуваєте сонячних обіймів,легенького вітру який оточує вас.. У кожного з нас свої турботи : проблеми,обов’язки ,у кожного з нас є мрії.
Життя складається з моментів а хороших чи поганих залежить від вас.
Кожного дня,що години ми робимо вибір, проте лише від нас залежить те,як ми проживемо цю добу,з яким настроєм ми віднесемося до тієї чи іншої ситуації,де і як ми будемо проводити час.

IMG_4908+

Потрапивши на семінар, ми навіть не знали що нас чекає та куди ми будемо йти. В цьому є певна загадка подорожей , місця в яких скоріше за все ви не були і цінність того, що ви можете почути та побачити там.Протягом 3-денного семінару час як завжди заповільнювався. Доба наче ділилася на декілька днів,кожен з яких був сповнений чимось особливим .
Волинь багата різноманітними , дивовижними місцями про які ви так і не дізнаєтеся не вийшовши за межі, так званого комфорту.

IMG_4866+
Свіже повітря,спів пташок ,шарудіння листя під ногами ,приємний вітерець який ніжно торкався обличчя та окутував долоні.Сонечко яке супроводжувало нас протягом усіх днів. Ми мандрували лісами з безліччю стежинок кожна з яких приводила до цікавих місць.

DSC_0193+

Річки в яких так і хотілося скупатися,вода в них холодна,чиста та дуже приємна.Березовий сік такий свіжий,корисний , яким ми частенько насолоджувалися та пили досхочу.Весняні квіти ,галявини барвінку та анемони,різноманітні тварини та багато іншого.

IMG_4846+

Під час зупинок для відпочинку нас оточував п’янкий запах чаю який літав у повітрі а ще безліч цікавих історій..Не обійшлося,звичайно,і без вогнища,де ми скуштували ,дуже смачну,колоритну страву,від якої не можливо було відірватись. Протягом усього часу ми переживали багато незабутніх моментів ,приємних емоцій , які пізніше ставали чудовими спогадами, насолоджувалися неймовірною атмосферою.

DSC_0187+

Потрапивши на семінар Тараса Мирославовича можна відкрити для себе багато нового,цікавого,побачити та почути дивовижні речі.

DSC_0197+

311 views

Добавить комментарий