Йога у Луцьку. Прислухайся до літа

723344

Літо – це пора нових, цікавих подорожей та незабутніх вражень.
Чудова тепла або ж прохолодна погода але побільше сонячних,спекотних днів.Інколи трапляються й похмурі дні які також доповнюють життєві історії вносячи в них веселі спогади про прогулянки або ж біг під теплим дощем.

Семінар розпочався рано вранці, сонце починало сходити, співали пташки,квіти прокидалися від сну,верхів’я дерев ніби поступово спалахувало від сонячних променів,переливаючи різні барви на листочках.

Семінари на природі завжди відрізняються від звичайних,які проходять у межах міста,чим саме ? знають ті,кому пощастило потрапити у цікаву подорож з Тарасом Мирославовичем. Коли він починає свою розповідь,приводить цікаві, на перший погляд легкі приклади, кожен з присутніх вимальовує картину у власній голові,у кожного своє сприйняття та розуміння почутого. Семінар завжди приносить теми для обговорення та різноманітні думки які не покидають кожного з нас протягом довгого періоду.Людина прагне до вдосконалення, до змін,а такі походи дають поштовх до чогось нового , водночас індивідуального та творчого по-своєму.

Пройшовши значну кількість кілометрів ми зняли взуття і занурили стопи у траву,ступаючи на зелений килим відчули приємний дотик природи, роса розсипалась на десятки маленьких краплин огортаючи шкіру прохолодними діамантами води.

Протягом дня було багато цікавих пригод,різноманітних моментів та чудових відчуттів.Нас оточувала чиста природа з безліччю своїх таємниць,які кожен з нас хотів би розгадати…

202 views

Добавить комментарий