Зимовий день за межами міста

Наша перша прогулянка з групою, у цьому році, розпочалася з гарної погоди та хорошого настрою.

Білий, а не сірий, як у місті,сніг, морозний, сонячний, та безхмарний день, все склалось як найкраще. Затишний ліс, безкрайнє біле поле, що нагадує пустелю та красиві пейзажі, які оживали з присутністю в них диких тварин.
Завдяки тому, що все замерзло, ми перейшли 5 водойм і побували в недосяжній для іншої пори року болотистій місцевості, насолоджуючись її красою.

  

   

    
Всі ми скучили за такими подорожами та весь похід ледве не стрибали від радості, хоча місцями йти було важкувато. Та не зважаючи на це, кожен старався щось розгледіти через свій фотоапарат. Хтось згадував як його налаштувати, інші робили селфі, а хтось, наприклад відомий фотограф, йог та мандрівник Тарас Цибух – фотографував неймовірні пейзажі!)

   

   

 

335 views

2 thoughts on “Зимовий день за межами міста

  1. Зима це такий собі чарівний період ,коли навколо відбуваються дивні речі.Це пора святкових вечорів,сімейних посиденьок та приємних моментів.
    Зима — надворі холодно, а вдома тепла ковдра, гаряче какао і улюблені фільми.
    Це пора лінивих годин,проведених у своїй кімнаті або ж у гостях,але цей період колись мусить завершитись і настане пора приводити себе в форму .
    Робота-турботи,а так хочеться чогось особливого,чогось цікавого.
    Похід у зимовий час року це саме те, що потрібно. ^_^
    Безмежний простір ,свіже морозне повітря,кілометри без людей і без машин,хороша компанія і нескінченні жарти.
    З однієї сторони — напруження, з іншої — відпочинок.
    Години проведені у таких місцях і з такими людьми мають велику цінність.Ми переглядаємо фотографії і пригадуємо хороші моменти,а ви насолоджуйтеся красою та приєднуєтесь якомога скоріше, бо кращих відчуттів не знайти! 🙂

  2. Кльово що маємо таку можливість вибратись і погуляти у вихідний день, є що згадати:) А скільки ще попутньо людей зробили хоч трошки щасливішими, одного шофера, що їдем кудись, іншого що і їдем і не втели від нього:) Трапеза наша в кінці так само запамяталась думаю багатьом, хто її бачивІ хоча намотувати км по снігу значно важче ніж без нього, але пейзажі і відсутність людей на маршруті були того варті, тільки звірячі сліди і ми, трошки дозованого естріму, гарно проведений час, як не парадоксально втома в тілі, але заряд бадьорості і енергії думаю вистачить на цілий тиждень, а там можна і повторити;)

Добавить комментарий